50 одиниць техніки та 200 рукавів для зерна - допомога від БФ «Жнива Перемоги» аграріям Херсонщини

За матеріалами інтернет-видань 19.08.2024 114
50 одиниць техніки та 200 рукавів для зерна - допомога від БФ «Жнива Перемоги» аграріям Херсонщини

За словами Oleksandrа Prokudinа, начальника Херсонської ОВА, цьогоріч на херсонських полях працюють майже півсотні одиниць техніки, наданих фондом "Жнива Перемоги" від The Howard G. Buffett Foundation.
 

"У цьому фермерам активно допомагають наші друзі з благодійного фонду “Жнива Перемоги”. Адже в нас знищені потужності та склади, 40% замінованих полів, викрадена та спалена техніка, постійні російські удари. У таких умовах аграрії вже вдруге з моменту деокупації правобережжя збирають урожай на херсонській землі", - зазначив очільник області.
 

Він обговорив подальшу співпрацю та підтримку сільгоспвиробників, постраждалих через збройну агресію рф, з членами команди "Жнива Перемоги". Серед порушених питань – розмінування полів, пільгове оподаткування на територіях бойових дій, логістика, відновлення зрошення та інші програми підтримки.
Від The Howard G. Buffett Foundation аграрії своєчасно отримують надзвичайно вагому і потрібну допомогу. Цього року фермерам передали майже дві сотні рукавів для зберігання зерна.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ