$500 млн. - на зелену, цифрову, вільну від корупції Україну, - Andrew Forrest

За матеріалами інтернет-видань 22.06.2023 265
$500 млн. -  на зелену, цифрову, вільну від корупції Україну, - Andrew Forrest
Andrew Forrest, австралійський бізнесмен та голова інвестиційної компанії Tattarang, вкладе у Фонд відновлення України інвестиції на $500 млн. Вони матимуть вирішальне значення у відбудові України після війни і залучатимуться з акцентом на розвиток зеленої енергетики та цифрової інфраструктури.
Про це стало відомо у ході Конференції з відновлення України - 2023 (URC-2023), за участю Прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака та Президента України Володимира Зеленського.
Доктор Форрест закликав інших світових інвесторів побачити Україну такою, якою вона є, чудовою довгостроковою інвестицією.
 
"Ми не повинні прагнути відновити те, чим Україна була, з її застарілою інфраструктурою радянської епохи. Ми повинні уявити, якою вона може бути з баченням, плануванням і наявністю найкращих у світі технологій, управління та мислення. Це позиціонуватиме відбудову України не просто як відновлення, а як велику можливість для національного оновлення. Ми побудуємо майбутнє, яке буде цифровим, зеленим, справедливим і вільним від корупції. Ми об’єднуємося з усім вільним світом, щоб допомогти українському народу увійти у золоту еру, яка слідуватиме після цієї жахливої війни. Не будувати те, що було, а будувати найсвітліше майбутнє», - зазначив доктор Форрест.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ