Малеча Новопокровської громади Дніпропетровщини готує для ЗСУ липовий чай

За матеріалами інтернет-видань 22.06.2023 272
Малеча  Новопокровської громади Дніпропетровщини готує для ЗСУ липовий чай

Про нову акцію "Подаруй тепло воїну - вітаміни з рідного дому" повідомила Liudmyla Murkovych, очільниця Новопокровської ТГ Дніпропетровщини.  Вона, зокрема, подякувала небайдужим серцям Криничанського, Багатського,  Олександропільського округів і Миропільської школи.


За її словами, липовий чай для ЗСУ разом з дорослими збирали дітки Новопокровського і  Багатського дитсадочків та школи.

Розпочата в громаді акція "Подаруй тепло воїну - вітаміни з рідного дому" згуртувала і дорослих, і малих. За умовами акції передбачається консервування компоту та  варення ( на банці можна написати побажання захисникам), збирання зелені і сушіння, заготівля лікувального чаю з липи, бузини і м'яти й приготування смачного меду. Наразі малеча допомагає збирати липовий цвіт, жасмин, дорослі нарізають трави та м'яту для просушки,  формують смачні і запашні чайні пакетики для українських оборонців.

"Все, що приготували з любов'ю, для наших воїнів,  ви передаєте до волонтерських центрів та збираєте у шкільних їдальнях.

Якщо немає можливості самим передати, до вас завітають наші волонтери.
Повідомте!
У єдності - наша сила 💙💛
Разом до ПЕРЕМОГИ", - зазначила Людмила Муркович.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ