На Дніпропетровщині поліція перешкоджає збору врожаю

За матеріалами інтернет-видань 20.07.2021 132

В Дніпропетровській області правоохоронні органи спеціально перешкоджають збору врожаю. Про це на фейсбук сторінці повідомив Анатолій Гайворонський, заступник голови Всеукраїнського Конгресу фермерів, пише agronews.ua

В Дніпропетровській області поліція зупиняє зерновози, які возять зерно від комбайна, за порушення теплового режиму.

“Фермери звертаються до влади: ви, що спеціально перешкоджаєте збору врожаю? Комбайни ночами не косять! По всьому світу влада надає всі умови, щоб фермери зібрали врожай, який вони виростили. Тільки не в Україні”,- написав він.

Він додав, що спочатку ліцензування пального, потім блокування податкових накладних, переїзд по селі з сівалкою як не габарит, перевозка селітри від вагона до господарства заборонена, потім потрібно на кожнім полі поставити ваги, тепер заставляють косити комбайном ночами, бо в день висока температура. Влада створила всі умови, щоб поліція на цьому заробляла гроші.

 

“Питання до керівництва країною: не забагато ви вимагаєте від фермерів та підприємців? Якщо ви взяли курс на Європу то поцікавтеся, як там. Не випробовуйте наше терпіння !!!!”,- резюмував Гайворонський.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ