Будьте здоровими!

За матеріалами інтернет-видань 26.11.2022 302
Будьте здоровими!

                                                                   Шановні друзі!
Карпатський знатник Андрій Ворон знає купу оздоровчих рецептів. Їх записав і увібрав до своєї книги "Вік і лік" відомий письменник із Закарпаття   Мирослав Дочинець.
Автор пропонує, а ви самі вирішуйте, дослухатися чи ні...

  • Від болю в спині мелеться разом із листям один кілограм селери і три цитрини зі шкіркою. Повний тиждень це настоюється в темному місці. Тоді віджимається і домішується 300 грамів меду. Зберігається в холодному льоху. Перед їдою заживати одну ложку. Комусь досить спожити один заміс тих ліків, а комусь – два. І забувають про біль.

Інфаркт, інсульт. Щодня з’їдати бодай одну печену цибулину.

  • Купа недуг – від забитого, засміченого кишківника, в якому може нагромадитися ціле відро непотребу, що стає отрутою. Все це можна вичистити лляною мукою і кислим молоком. Щодня замість сніданку споживати ложку перемеленого насіння льону, змішаного з кислим молоком. Його досить 100 грамів. Три години після цього нічого не їсти, зате протягом дня випивати не менше двох літрів води. І так два тижні. Льон забере і винесе покидь, камінці і паразитів, обновить організм.

При застуді. Починайте і завершуйте день гарячими обливаннями. На сніданок – ягоди і варений овес. Дихайте парою. Для цього можна запарити гілки і листя плодових дерев та кущів. Їжі повинно бути небагато – овочева юшка, зеленина, фрукти. Не забувайте про часник і перець. Якщо м’ясо, то лише куряче. Пити трав’яні чаї. Близько полудня – обов’язкова прогулянка за будь-якої погоди, але вдягайтеся тепліше. На вечерю добре з’їсти щось гостре. Перед сном – гаряче обливання. Спати лягати не пізніше десятої години, спати вдосталь – це найперший лік. За такого розкладу застуду можна звести за день-два.

  • Від закислення, печії. Дрібку соди, дві ложки яблучного оцту розмішати в горняткові теплої води і випити. Це дуже корисно пити перед сном і після важкого дня чи затяжного застілля. Наші нутрощі здебільшого «закислені» і від цього часті хвороби, передчасне старіння.

Отруєння алкоголем, нікотином та іншими речовинами. Пити відвар із дягелю лікарського. Денна норма – 2 склянки. Протягом місяця. Крім того, він тонізує роботу шлунку та сечових шляхів. І може позмагатися навіть із славнозвісним женьшенем.
Будьте здоровими!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ