7 грудня рашисти завезли кілька РСЗВ на територію ЗАЕС

За матеріалами інтернет-видань 08.12.2022 332
7 грудня рашисти завезли кілька РСЗВ на територію ЗАЕС

На територію захопленої Запорізької атомної електростанції 7 грудня рашисти завезли кілька реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) «Град». Повідомив Енергоатом.
Наголошується, що цю зброю загарбники розмістили біля енергоблока № 6, безпосередньо поруч із територією станційного сухого сховища відпрацьованого ядерного палива. Там раніше будували деякі «захисні споруди» в таємному режимі, порушуючи всі умови з організації ядерної та радіаційної безпеки.
Найбільш вірогідна провокація, що готується, – обстріли протилежного берегу Дніпра, зокрема, міст Нікополь та Марганець, цими установками «Град» безпосередньо з майданчику ЗАЕС, користуючись «прикриттям» енергоблоків та сховища відпрацьованого ядерного палива.
Весь світ розуміє кричущі порушення всіх норм і вимог ядерної та радіаційної безпеки роботи АЕС, яку загарбники використовують для військових цілей. Із самого початку агресії вони розміщують там особовий склад, військову техніку, зброю і вибухівку; замінували територію станції та під'їзні шляхи до неї, - підкреслюється у повідомленні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ