А скільки при цьому розкрадуть, не повідомляють

Микола Ясень 04.07.2024 339

На відновлення доріг виділили понад 2,38 мільярда гривень: скільки витратять у Дніпропетровській області

На відновлення доріг виділили понад 2,38 мільярда гривень: скільки витратять у Дніпропетровській області

Понад 2,38 мільярда гривень витратять на відновлення автодоріг найближчим часом в Україні

Майже урочисто повідомляють, якщо не гучно рапортують, що понад 2,38 мільярда гривень Уряд виділив з резервного фонду державного бюджету на відновлення автодоріг в прикордонних. На ці гроші відновлять моляв передусім шляхи та дороги, які використовуються для потреб ЗСУ і гуманітарних цілей.

Так от, про це повідомила Перший віце-прем'єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко, – пише Інформатор з посиланням на сайт КМУ.

І далі стосовно Дніпропетровської області: на відновлення тут дорігі виділяється 196,4 мільйона гривень. Кошти надійдуть у розпорядження обласної адміністрації, яка має погодити, зокрема, з Міноборони, МОЗ та Мінінфраструктури перелік доріг, важливих для забезпечення потреб оборони і гуманітарних цілей та потребують відновлення...

Та нам даруйте не терпеться, так і проситьсяґ зриватися з язика запитання: а скільки в області збираються розікрасти з виділених мільйонів? Що, безпідставне запитання? Тоді скажіть нам на милість, яка кара оголошена наразі великому дорожньому будівничому колишньому "губернатору" Валентину Резніченку та його вірному ад"ютанту-кураору чи й ідеологу "Великого будівництва" чи пак ВЕЛИКОГО КРАДІВНИЦИВА Юрію Голику? Перший пропав, мов крізь землю провалився чи кудись майнув прокраденими під його орудою магістралями, а другий за деякими даними нараз в бігах - не виключено, що ще далі. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ