А ЦЕЙ СПІЙМАВСЯ НА ПЕРЕДАЧІ ХАБАРЯ ПРАВООХОРОНЦЮ

За матеріалами інтернет-видань 26.07.2023 525

Затримано голову великого фермерського господарства на крупному хабарі

photo-2023-07-24-14-49-33

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру мешканцю Одеської області за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України). Про це повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури, пише agronews.ua..

За даними слідства, голова фермерського господарства за неправомірну вигоду у 1 млн грн пропонував співробітнику СБУ припинити слідчі дії у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та бажанням безперешкодно зібрати врожай, який він незаконно посіяв і виростив на ній.

Після передачі правоохоронцю першої частини неправомірної вигоди у сумі 12 500 доларів США чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. За клопотанням сторони обвинувачення судом обрано підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі майже 6 млн грн. Заходи з викриття правопорушення проводилися СУ ГУ НП в Миколаївській області спільно із оперативниками Головного управління внутрішньої безпеки СБУ в області.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ