Агов, люди, всі в ліс!

Марина Бабич 25.04.2023 347
Агов, люди, всі в ліс!

Не розумію, ніби серйозні державні мужі в Січеславській області, а граються в "Зелену країну"! Очільник області Сергій Лисак повідомив, що він сьогодні разом із заступниками, радниками та лісівниками заклали 2 гектари лісу в Січеславщині. Він, зокрема, пояснює, що на початку двохтисячних лісові території пережили сильні пожежі, тому варто відновлювати. Але всі ж добре розуміють, що область перевиконує план по "Зеленій країні". Задача Президента, як не як.
Тисячі сіянців, а точніше понад 13 тисяч, пускатимуть нове коріння тільки завдяки "ЗК" і Сергію Лисаку та його роботящій у лісі команді. Відео знято, ролик записаний, інфа у заклично-ліричному тоні викладена, все, робота здійснена, ростіть здоровенькі!
Важко повірити, що війна триває, бої під Бахмутом косять бійців, як траву, а обласний керманич  спільно з прибічниками бавляться в лісових угіддях. Ідуть царями по піску, ставлять свій страшенно цінний кросівок  на педальку, і опа - сіянець сосни вже в землі!
Люди, агов, ми ж на своїй землі, не в лісі, час не для дитячих забавок, у нас в усіх є критичне мислення, такі заняття не для сформованих чоловіків і особистостей. Для кого цей лісовий театр і мізансцени? Навіщо саме така підтримка Президентських програм? Слава Богу, що сіянець сосни, хоч звичайної, хоч  кримської, не відрізняє, хто штрикнув землю і посадив його, бо, якби знав, у поклонінні завернувся б гачком і виріс округлим, а не рівним до сонця деревом. Мабуть, таки нас округлюють, тільки інструменти соромно-старі і дешеві.  



 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ