«Гітлерівсько-арійська естетика най нікого не дивує»

За матеріалами інтернет-видань 25.04.2023 361
«Гітлерівсько-арійська естетика най нікого не дивує»
Всі носяться з тим Шаманом, як дурень зі ступою. Заздрю тим, хто має час на відстежування музичних кліпів заболотних артистів, хто в чім одягнутий, про що пойот, де знято, з якою зачіскою й прикидоном.

Гітлерівсько-арійська естетика най нікого не дивує. Усі ці косплеї під вермахтівських штурмовиків у шкірянках, із білими кучерями і молочним відливом шкіри – типовий для кремлінів закос. Він для них більш ніж органічний.

Друга світова війна була баталією двох сіамських тоталітарних братів. Лише кроєм одностроїв і культурною базою різнилися ці два протиборчі режими, у політиці ж та ідеології це були однокореневі явища.

А тепер – засуджений нацизм проріс у незасудженому рашизмі.

Shaman – хрестоматійний для реінкарнованих нацистів образ: модельне арійство, підкреслена холодність, гітлерюгендський хтивий типаж, садомазо-брутальність, патріотична екзальтація на тлі православних бань.

Масова культура виховує орка в естетиці зверхності, вищості, обраності, чистоти невипадково. Пізніше продукт такого виховання легко засвоє ідеологеми шовінізму, панування, панслов’янізму.

А в другому куплеті не зчуєшся - як фільтраційні табори, геноциди, розстріли в потилицю, депортації, ракети в пологові будинки.

Бо білі й пухнасті.
 
З авторського telegram-каналу Остапа Дроздова Ostap Drozdov
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ