Аграріїв Магдалинівської громади Дніпропетровщини попередили про обережність під час жнив

За матеріалами інтернет-видань 29.06.2023 519
Аграріїв Магдалинівської громади Дніпропетровщини попередили про обережність під час жнив

За повідомленням Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, рятувальники напередодні жнив традиційно проводять профілактичну роботу з працівниками сільгосппідприємств. Так, у Магдалинівській громаді відбулася перевірка засобів пожежогасіння та  роз'яснювальна робота з агровиробниками. Йшлося про  недопущення матеріальних втрат зернових і грубих кормів через пожежі.

Новомосковські інспектори наголосили на необхідності дотримання протипожежних заходів у місцях збирання, переробки й зберігання зернових. Вони нагадали місцевим фермерам про заборону спалювання стерні та жнивних залишків, використання тракторів, самохідних шасі, автомобілів та іншої збиральної техніки без капотів або з відкритими капотами - для запобігання потрапляння соломи на випускний колектор двигуна, заправляння збиральної техніки в хлібних масивах, заправляння машин у нічний час у польових умовах.  
Також звернули увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, вогнегасників,  та  підкреслили необхідність дотримання правил мінної безпеки під час підготовки та проведення жнивної кампанії.
У випадку будь-якої надзвичайної ситуації необхідно негайно викликати Службу порятунку за номером «101».


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ