Agro.Food.Tech Park збудують на Львівщині

За матеріалами інтернет-видань 14.04.2022 970

Проєкт Agro.Food.Tech Park – це індустріальний парк, який спеціалізуватиметься на переробці агропродуктів, на розробці та виробництві продуктів харчування та пов'язаних напрямках. Про це 13 квітня повідомила прес-служба Львівської ОДА, передає "Фермер Придніпров'я".
Очікується, що Agro.Food.Tech Park стане єдиним в Україні центром синергії проривних технологій в сфері агро- і харчової промисловості. Він буде  генерувати ідеї з розробки нових типів продуктів харчування та організації серійного виробництва. А його продукція конкуруватиме на українському, європейському та світовому ринках.

За словами начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького,  реалізація цього проєкту на території Львівщини стане не лише новим джерелом податкових доходів, але і новим роботодавцем та прикладом для нових інвесторів.

На думку розробників, проєкт вирішить проблему релокації прифронтових підприємств і дозволить  убезпечити виробничі потужності підприємств, які перебувають близько до зони бойових дій від можливого руйнування; зберегти зайнятість для працівників підприємств та створити нові робочі місця; розвивати працездатність підприємств на новій території.

  • Додамо, що за проєктом  на території парку повинні бути розміщені не лише промислові цехи та складські комплекси, але й виставковий центр, бізнес-парк, дитячий садок, школа, та житлові будинки з торгово-розважальним центром.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ