Борщ і суп під назвою «Підгородненський»
Підгородненська ОТГ підтримала ініціативу інших громад щодо виготовлення їжі та сухих пайків для українських воїнів. Нині в м. Підгородному діє мініцех з виготовлення сухих супів та борщів швидкого приготування. Про це повідомляє Світлана Криворучко на FB - сторінці громади.
Наразі організований робочий процес з переробки продуктів, формування пакетів з сухпайком. Готову продукцію доставляють волонтери до місць дислокації захисників.
Протягом тижня виготовлено та відправлено 80 порцій горохового супу та понад 200 порцій борщу.
До доброї справи запрошують долучитись усіх бажаючих. Допомога потрібна з овочами та м’ясом.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я