Агротуризм Львівщини: є, де перевести дух

За матеріалами інтернет-видань 02.06.2022 291

У Львівській області з’явилось нове місце для відпочинку. Це  кооператив «Карпатські ґазди». Повідомила Львівська ОВА.
Головний акцент господарі кооперативу роблять на риболовлі. Дзеркало ставків сягає 2,5 гектара. Можна рибалити на трьох водоймах, де водяться карасі та коропи. За бажанням можна самостійно приготувати рибини на мангалі. Якщо впіймаєте більше 5 кг, то потрібно додатково заплатити, або ж залишити надлишок господарям. Вони його запропонують іншим відвідувачам. Зі слів господарів, за два тижні має з’явитися прокат велосипедів.
Зазначається, що кооператив «Карпатські ґазди» співпрацює із центром для переселенців «Дах над головою», що розташований за 2 км у Дашаві. Тут можуть пригостити обідами та вечерями, за попереднім замовленням, запропонувати відпочити в сауні та басейні.
Серед пропозицій ферми – прогулянка садом, зустріч з кізочками, курми, качками та кучерявими свинками, породи мангалиця.

«Першу екскурсію на фермі цього року ми провели для дітей зі Сходу України. До нас також їдуть замотані вічними дорогами волонтери, бувають люди з регіонів, де ведуться бої або з окупованих територій. Тут затишно і спокійно. Можна перевести дух. Зарядитися енергією і спланувати подальші кроки, дії», – розповіла ґаздиня Катерина Лісова.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ