Актори світу під час вручення «Оскару» підтримали Україну хвилиною мовчанняя

За матеріалами інтернет-видань 28.03.2022 784
 

         У Лос-Анджелесі в ніч на 28 березня за київським часом під час церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії року «Оскар» у США оголосили хвилину мовчання на знак солідарності з народом України, що відстоює свободу і незалежність держави у підлій війні рф. Організатори розіслали повідомлення, у якому сказано:

- Ми хотіли б оголосити хвилину мовчання, щоб показати нашу підтримку народу України, який зараз стикається із вторгненням, конфліктом і несправедливістю на власній землі… Хоча кіно є важливим засобом для нас, щоб висловити нашу людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони сімей в Україні потребують їжі, медичної допомоги, чистої води та екстрених служб. Ресурсів обмаль, і ми – разом як глобальна спільнота – можемо зробити більше. Ми просимо вас підтримувати Україну будь-яким способом. #StandWithUkraine.

А перед проведенням заходу американський актор Шон Пенн прохав надати слово президенту України Володимиру Зеленському під час церемонії вручення премії «Оскар», лауреатом якої він сам ставав двічі:

- Немає нічого кращого, що може зробити кіноакадемія, як надати йому можливість звернутися до усіх нас. Якщо цього не станеться, це буде найсумніший момент в історії Голівуду. Виступ Зеленського може стати висловленням протесту Американської кіноакадемії проти російської агресії в Україні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ