АЛЕ ДАЛІ РОСТОВА ВИЇЖДЖАТИ ПУТІН НЕ РИЗИКУЄ

За матеріалами інтернет-видань 20.08.2023 317

 

Чому путін їздив у штаб військ у Ростові: пояснення аналітиків ISW

Президент росії володимир путін, намагаючись продемонструвати свій контроль над режимом і армією рф, з’їздив у штаб Південного військового округу. Це був перший візит Путіна до Ростова-на-Дону після того, як ПВК "Вагнера" взяла під контроль цей штаб 23-24 червня.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Президент росії володимир путін 19 серпня, зазначають у звіті, зустрівся з начальником російського Генерального штабу генералом Валерієм Герасимовим та вищим офіцерським складом у штабі Південного військового округу в Ростові-на-Дону.

"Путін рідко відвідує райони, пов'язані з війною в Україні; у квітні він відвідав Херсонську та Луганську області, а в березні – Маріуполь. Цей візит путіна, ймовірно, є публічним жестом, аби показати, що він продовжує підтримувати Герасимова та його групу командирів, незважаючи на те, що ці командири не змогли зупинити заколот "Вагнера" або досягти воєнних цілей в Україні", — йдеться у звіті.

Також експерти заявили, що цим візитом путін намагається показати, що він повністю контролює свій режим та армію.

Нагадаємо, російський диктатор володимир путін злякався і не братиме участі в 78-й сесії Генасамблеї ООН. Згідно з наявною інформацією, делегацію росії на Генеральній асамблеї ООН очолить міністр закордонних справ сергій лавров, який уже відвідував Нью-Йорк у квітні під час головування москви в Раді безпеки. путін боїться, що його арештують на вимогу Міжнародного кримінального суду.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ