Арешт полковника Червінського - знакова подія для України, - Хмара

За матеріалами інтернет-видань 23.06.2023 345
   Дев'ятнадцятого червня у Шевченківському суді розглядалося питання про запобіжний захід полковнику Романові Червінському. Це був виклик українському суспільству. Роман Червінський не випадково був вибраний сакральною жертвою. Він брав участь у викраденні Цемаха - головного свідка збиття лайнера рейсу МХ-17, якого дуже швидко на вимогу путіна Єрмак передав росії через обмін!
   Справа проти Романа Червінського брутально сфабрикована як помста за те, що він оприлюднив правду, як Зеленський - Єрмак "злили" росіянам операцію по вагнерівцях. На прикладі заслуженого офіцера-патріота група Єрмака хоче продемонструвати суспільству, що вона зробить з кожним, хто посміє викривати злочинну діяльність кліки, яка окопалась на Банковій.
   Судове засідання 19 червня було демонстрацією наруги над судочинством і брутальною наругою над елементарною законністю. Мабуть, для цього було вибрано так званого суддю Трубіцина. Це він під час Революції Гідності незаконно розправлявся з протестувальниками. Його вину після революції визнала Вища рада правосуддя. Тепер з такими, як Трубіцин, група Єрмака-Зеленського намагається будувати репресивний режим за подобою, як в московській "імперії зла".
   Так от, аби приховати правду від суспільства, цей Трубіцин вирішив засідання проводити... в закритому режимі, хоча там ніяких таємниць не було і, тим більше, розглядався запобіжний захід. З залу були видалені журналісти і всі небайдужі громадяни (їх було кілька десятків) і, увага (!), навіть нині діючі депутати (я точно знаю, що у них є допуск до держтаємниць)! А на оголошення рішення до зали були допущені тільки журналісти і діючі депутати.
Немає опису світлини.
   З неймовірними зусиллями я все-таки потрапив до зали. Мене роздратувала відсутність будь-якої реакції як з боку журналістів, так і депутатів на ганебне і незаконне рішення залишити ще на 2 місяці під вартою Р. Червінського. Мені одному довелося посилати горе-суддю Трубіцина «за російським кораблем».   
   Моє застереження українському суспільству: будьте пильними. Не мовчіть, бо завтра може бути пізно!
   P.S. Багато хто думає, що з владою будемо розбиратися після війни. Це хибна думка. З такою владою, невідомо коли війна закінчиться і чи закінчиться. Не забувайте, що не Зеленський-Єрмак воюють. Вони тільки заважають воювати нашим ЗСУ, безсоромно, руками ставлеників, розграбовуючи нашу країну.
   Степан Хмара, народний депутат попередніх скликань, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ