Арктична масса повітря з понеділка дійде до території України

За матеріалами інтернет-видань 17.09.2021 148

 Якщо в п'ятницю в Україні майже скрізь, крім північного регіону, тепло, то вже до понеділка арктична маса захопить майже весь простір країни. За прогнозом Sinoptik.ua, дощі, колючий вітер і похолодання почнуться в деяких регіонах у вихідні, але значно знизився рівень температури повітря в денний час очікується в країні з 20 вересня. Літня погода остаточно покинула нас, але ще одне бабине літо, ймовірно в кінці вересня - початку жовтня, все-таки очікується.

На сході України в п'ятницю ще буде затишна, переважно сонячна осіння погода, + 19 ... + 22 ° С. У суботу хмар стане більше, в Харківській області пройдуть дощі. Але температура повітря поки що буде комфортною, + 19 ... + 23 ° С. У неділю похолодає, до + 15 ... + 18 ° С вдень, дощитиме. На початку наступного тижня в Харківській області дощитиме і прохолодно, до +14 ° С. У Луганській і Донецькій областях в понеділок місцями пройдуть дощі з грозами, температура повітря вдень до +21 ° С.

У південних областях країни в п'ятницю літня погода, до + 26 ° С, сухо. У вихідні вдень до +24 ° С, вночі до +14 ° С. У суботу буде хмарно, пройдуть дощі, місцями з грозами. У неділю можуть бути тільки невеликі локальні дощі. Похолодає на початку наступного тижня, вдень + 15 ... + 17 ° С, вітер західний, північно-західний до 7 м / сек. Температура Чорного моря біля Одеси +20 ° С, Азовського моря біля Бердянська +20 ° С.

У центральному регіоні України в п'ятницю очікується суха тепла погода, + 22 ... + 26 ° С, тільки у Вінницькій області місцями можуть пройти дощі. У вихідні пройдуть дощі, але буде поки що досить тепло, до +19 ° С, а в Дніпропетровській області до +21 ° С. Різко похолодає в понеділок, вдень + 9 ... + 12 ° С, в Дніпропетровській області до +15 ° С. На початку тижня локальні дощі можуть пройти в Полтавській і Черкаській областях.

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ