Авіація і ракетники ЗСУ вразили 58 важливих об'єктів окупантів, - Генштаб

За матеріалами інтернет-видань 12.05.2023 318
На зображенні може бути: 2 людини
    Оперативна інформація станом на 06.00  12.05.2023 р., 443-тя доба повномасштабного російського вторгнення.
   Минулої доби ворог завдав 6 ракетних ударів, зокрема по містах Слов'янськ, Костянтинівка та Запоріжжя. Крім того зафіксовано 59 ворожих авіаційних ударів та 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.
   Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже російська федерація не припиняє тактики терору.
   Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбито 44 атаки ворога. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут та Мар’їнка.
   На Лиманському напрямку окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Серебрянського лісництва.
   На Бахмутському напрямку противник продовжує наступ. Тривають бої у місті Бахмут. Минулої доби ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку Ступочок.
   На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки.
   На Шахтарському напрямку протягом доби ворог вів наступальні дії в районі Новомихайлівки, успіху не мав.
   Авіація Сил оборони за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Крім того, знищено 9 ворожих БпЛА різних типів. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 11 пунктів управління, 19 районів зосередження живої сили, 1 склад боєприпасів, 1 склад пально-мастильних матеріалів, 9 артилерійських підрозділів на вогневій позиції, 1 засіб протиповітряної оборони та ще 2 важливих цілі противника.
  Підтримуймо Збройні Сили! Разом переможемо!
   Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ