«Чому «зелені» часто стають корупціонерами, а в окупації - зрадниками? - Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 12.05.2023 466
На зображенні може бути: 2 людини, борода та текст
   Було б доречно запровадити "презумцію винуватості" - кожен, хто належав до слуг Зеленського, працював на них, обирався від них, автоматично вважається злочинцем. І винятків було б до смішного мало. А всі інші - реально моральне та кримінальне дно. І ще й неймовірно тупе та самовпевнене. Їх підбирали у владу саме за методом негативного відбору. Простий набір б0мжів чи zekів дав би кращий результат.
       Вже не раз я згадував про злочини слуги Зеленського, депутата Київради Владислава Трубіцина. Усі рази йшлося про якесь нове його кримінальне діяння. До слуг і в Київраду його взяли завдяки тому, що він судимий ще з 2004 року за фальшування документів і корупцію. Думав, що вершиною стане "аукціон" з продажу фальшивих чи крадених цінностей, гроші з якого мали піти військовим, але були розкрадені Трубіциним. Він уже до того попався на хабарі в 1,39 мільйона гривень за розміщення торгівельних точок у Києві, під слідством, а з того часу й аукціон, і вимагання хабарів, навіть шантажував директора школи й вимагав грошей...
   Зараз нове. Володимир Ар'єв викрив міжнародну діяльність слуги - той викрав рідкісні книги в Національній бібліотеці Вірменії - у Єревані проти нього відкрите кримінальне провадження! Звідти він утік. А в Україні за таке лише уважуха від партійних таваріщєй. Він контролює свою київську фракцію, яка допомагає йому здійснювати злочини, слуги блокують звільнення кримінальника з посади голови комісії Київради з питань підприємництва і благоустрою.
   Вас ще дивує, що на окупованих територіях слуги Зеленського вмить переходять на бік ворога, а на контрольованих крадуть, як в останній день? Вони знають, що їхній вождь гарантує своїм кримінальникам безкарність - Резніченко вже за межами, "на старті" Голик. Вони ж не оті страшні патріоти й військові, щоб у тюрмах сидіти. Тільки милі й любі зелені зрадники й корупціонери...
На зображенні може бути: 2 людини та текст «3е! мсцев слуга народу святослав олийник змни, яких хочеш ти»
     Підкину вам ще парочку слуг-зрадників. Перший - це доволі відомий діяч - Святослав Олійник. Пригадую його з Верховної Ради, куди він двічі заходив за списком Юлії Тимошенко. Пригадую, що був у внутріпартійній групі Андрія Портнова. Пізніше перейшов до олігарха Коломойського. При ньому перебував у керівництві обладміністрації, обирався депутатом облради. Восени 2019-го слуги на прохання олігарха-папіка призначили його головою ради. Після виборів 2020 так само увійшов від слуг до облради під №1 у списку, але головою вже не став - треба було поступитися криворізькому дружку самі знаємо кого.
   За різними даними в лютому 2022 року втік до московії чи Європи, в Україні більше не світився, хоча й далі продовжує числитися обласним депутатом. Зараз, коли путіну дуже потрібне перемир'я для відновлення сил, почав активно писати про потребу йти на переговори й відмовитися від захисту України, поширює московську пропаганду. Ой, як не люблять зараз згадувати слуги в Дніпропетровській області про свого колишнього лідера!
На зображенні може бути: ‎1 особа та ‎текст «‎اH Sergiy Paliy год CÀNAUE депутат "слуги народу" вадим кудков очолив окупацйну администрацю в одному 3 MICT харкивщини (липци) 3е! депутат слуга народу‎»‎‎
   Інший слуга Вадим Кудіков був депутатом Липецької місцевої ради, але вже у Харківщині. Й під час окупації, яка протривала від 24 лютого по 12 вересня, із радістю очолив окупаційну адміністрацію громади. Був обраний від партії слуг Зеленського, хоча про нього знали, як про рейдера, носія прорашистських настроїв і що належав до кримінальної родини. Якраз ідеально для слуг. Ще він був помічником екс-голови Харківської облради Артура Товмасяна, також Зе-слуги, який попався на вимаганні та хабарях.
   Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.
  

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ