Азербайджан випихає московію з Кавказу, - Тарас Чорновіл

Григорій Давиденко 14.09.2022 424
       Відомий політолог-міжнародник Тарас Чорновіл на своїй сторінців ФБ звернув увагу на події в Південному Кавказі. У Вірменії рф вже перестала традиційно бряцати зброєю і проводити "миротворчі місії" для загарбання територій. Її позиція тепер нагадує скоріше побитого цуцика. Докладніше Тарас Чорновіл:
       - Про бойові дії між Вірменією й Азербайджаном не все мені там зрозуміло. Хіба те, що, попри всі місцеві провокації та протистояння, це нагадує геополітичний удар Туреччини по московії. І рашка остаточно здувається ще й на Кавказі. Цілковита неспроможність підтримати своїх союзників та втеча навіть від коментування подій - це вже параліч. Але там ситуація ускладнена рядом локальних проблем та подій, яких ще не знаю, тому поки утримаюся від деталізації.
      Однак, є дещо, чого ну, ну ніяк не можу пропустити. Бо ж приємне воно... Коротше, азербайджанці по дорослому воюють з вірменами, а вигрібають m0zk@^i. І це ж чудово. Бо ще недавно це речення закінчувалося б словами: "...а руки потирають..." Отже, під обстріл потрапив пункт дислокації прикордонних сил фсб рашки в Гегеркуникській області Вірменії. Особовий склад мусив утікати. Про можливих потерпілих поки не сповіщають. Але сподівання ще є. Також була обстріляна рашистська феесбешна автівка, яка "здійснювала гуманітарну місію". Про це сповіщає видання "Інфотека 24".
       А тепер вишенька на тортик. Звинувачення Азербайджану в нападі на рашистську місію висуває... міноборони Вірменії. А сама рашка, чиїх солдафонів і феесбешників там добряче обстріляли та викурили з прикордонного району, як лайна в рот набрала й пікнути боїться. Бо сказати щось жорсткіше - Азербайджан і послати може. А як тоді морду ліца зберігати? А чимось пригрозити Азербайджану московія більше не може. Все, здулася за півроку в Україні. І тепер розуміння, що цих рашиків можна безкарно бити, може ще багато кого мотивувати до правильних дій. І в Киргизії, й у Таджикистані...

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ