Байден має ліквідувати ліцензію, видану путлєру на сафарі в Україні, - Олександр Савченко

За матеріалами інтернет-видань 29.05.2024 282

 

Олександр Савченко, економіст, сторінка ФБ.

  ·Тероризм путіна перемагає гуманізм Байдена 🔻🔻🔻
 Ще 19.10.22 я написав пост у фейсбуці «Mr. Putin, just relax and enjoy», який, на жаль, сьогодні є ще більш актуальним!
Інша назва цього посту була «Що Зеленський та Залужний мають насамперед пояснити Байдену».
   Після постійних нелюдських ударів керованими бомбами та ракетами по ліцею, друкарні, гіпермаркету, парку Харкова з пускових установок, які розміщені біля кордону України на території росії, після десяткив загиблих цивільних за останні дні я без правок наведу початок того поста майже дворічної давності:
«Моральним імперативом путіна та його опричників є воля (жадоба) до влади та спричинення болю слабкому. Цей феномен еволюції моралі вперше описав геніальний Ніцше у книзі «По той бік добра і зла, Прелюдія до філософії майбутнього». Такі моральні збоченці як сталін, гітлер та путін визнають і боготворять лише силу, яку вони використовують для знищення тих, хто слабший. Саме від цього вони отримують найбільше задоволення у своєму житті.      
   Приниження, біль і загибель як можна більшого числа людей і є метою їхнього життя. Цих виродків не можна зупинити, їх можна лише знищити! Якщо західна еліта ще досі це не зрозуміла, то не лише Україна, але і весь світ у небезпеці!
   У війні з рашою Україна має слабке місце - це діти, жінки - все цивільне населення України, а також критична інфраструктура - АЕС, ТЕЦ, канали водопостачання та водовідведення, системи постачання газу… Так от, програючи ЗСУ, рашисти б’ють по слабких. Удар по харківській ТЕЦ - це удар по слабких - дітям, жінкам, пенсіонерам Харкова, які на зиму мають залишитись без світла, електрики, тепла, води, каналізації. Такі удари будуть тривати незважаючи на успіхи українських збройних сил. Адже нам заборонили діяти симетрично. Нам наказали мовчки страждати, а рашистам в раші гарантували мирне небо, спокій і отримання задоволення від безкарних терористичних актів проти мирного населення України - just relax and enjoy!
   Невже Байден, Шольц, Макрон і далі будуть затягувати з поставками ракет, літаків, танків, ППО…? І надалі забороняти наносити удари у відповідь по всім точкам з яких рашисти БЕЗКАРНО розстрілюють цивільне населення та об’єкти критичної інфраструктури України? Безкарність рашистів та безпорадність України штовхає, ба більше, заохочує путіна на нові варварські удари по українському цивільному населенню, житловим будинкам, системам постачання тепла, електрики та води…
   Місяць назад я прийшов до висновку, що США та ЄС не прийняли мій «План перемоги України за 100 днів» ( https://www.facebook.com/.../pfbid02nVV5svxTVbLs1DRv2vKbC...)
У мене були надії, що принаймі ключові заходи Плану будуть швидко реалізовані Заходом, особливо після того як Байден на останній зустрічі G7 пообіцяв обмежити ціни на нафту раші та запровадити мито для рашистського експорту, але далі розмов справа не пішла…
Помилкова стратегія Заходу, яку можна назвати «Воювати з рашою будемо в Україні та українською кров’ю!» перемогла в правлячих колах Заходу! Ця стратегія передбачає дуже повільне запровадження санкцій та обмежене постачання наступальної зброї Україні, а також табу на нанесення ударів у відповідь по ракетних системах, комплексах ППО, військових складах, воєнних портах, кораблях, літаках, з яких вони запускають ракети по українських містах, селах та об’єктах інфраструктури. Українське сафарі, яке влаштували в Україні рашисти - тобто удари ракетами по дітям, жінкам, всьому цивільному населенню Харкова, Миколаєва, Краматорська, Бахмута, Слов’янська, Запоріжжя, Одеси, Львова, Кременчука, Вінниці…, буде тривати з згідно планом путіна ще два - три роки - аж до президентських виборів у США чи раші.
   Отже, відхиляючи план швидкої перемоги України, правляча еліта США та ЄС свідомо обрала довгостроковий план повільної боротьби з рашою який веде до:
-збільшення вірогідності ядерної війни (очевидно, що психічний стан путіна буде погіршуватись з часом і одного разу у стані афекту його дії можуть стати непередбачуваними),
-загибелі десятків, а може й сотень тисяч українських військових та мирного населення України, а також нової хвилі міграції українців за кордон,
-повного руйнування об’єктів критичної інфраструктури та розвалу економіки України»
   Повторюю, на жаль, всі мої прогнози на 100% справдилися! Не хочу, щоб справдилися реалістичні прогнози Ходорковського :«При таком соотношении поставок (зброї заходом - О.С.) и сил Украина к концу года потеряет Харьков. К середине следующего года — Одессу. Соотношение сил станет «10-12 к одному» к концу 2025 года».
   Я скажу більше. Мова вже іде не лише про поразку України, мова іде про поразку західної цивілізації, адже цивілізації воюють за цінності. Україна зараз у епіцентрі війни цивілізацій!
   Такі західні цінності як демократія, гуманізм, свобода несумісні з існуванням не лише росії, а й yсієї московсько-православної цивілізації. Ці цінності миттєво (за рік-два) зруйнують росію, вона розпадеться на окремі нові держави і території. Шкоду, якy завдають базові західні цінності Росії можна порівняти зі шкодою, яку сонячні промені завдають вампіру.
   А за які цінності воює путін і росія? Вони хочуть навʼязати спочатку Україні, а потім Європі і США автократію, насильство, тероризм. І путін зараз виграє, а Байден програє. Байден сам руйнує цінності західної цивілізації.
   Адже заборона українцям бити у відповідь (захищатись) американською зброєю по військових обʼєктах на території росії, з яких вона щоденно запускає десятки керованих бомб, ракет, шахедів по цивільному населенню та інфраструктурі України є аморальною, цинічною та негуманною. Отже, рашистський тероризм (їхня   базова цінність) витісняє західний гуманізм із системи цінностей західної цивілізації, що на мою думку приведе до її розпаду!
   Несподівано для мене Байден із лідера західного світу перетворюється на його трунаря.
   Байден має анулювати його ліцензію, видану путіну на українське сафарі. Тількі це врятує українські міста і села від щоденного терору та знищення, а західну цивілізацію від розпаду.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ