Бахмутські корови знайшли прихисток у Дніпропетровщині

За матеріалами інтернет-видань 13.04.2023 391
Бахмутські корови знайшли прихисток у Дніпропетровщині

За словами першого заступника міського голови Бахмута Олександра Марченка, Дніпропетровщина оперативно відгукнулась на прохання релокувати сільгосппідприємство з-під Бахмуту. Повідомила ДніпроОВА.
Олександр Марченко зазначив, що на фермі були «прильоти», руйнування. Частина тварин загинула. Але вдалося вивезти більшість поголів’я. Бахмутський напрямок зараз -  найгарячіша точка.
Стадо, яке вціліло, налічувало 400 корів.  Їх перевезли на ферму у Дніпровський район. Для тварин виділили окремий корпус, який  заздалегідь звільнили та вичистили. Тут корови місяць перебуватимуть на карантині.
Голова ДніпроОВА Сергій Лисак поспілкувався з рятівниками ферми, бо велику рогату худобу вивозили прямо з-під обстрілів.  Він оглянув місце перебування тварин і  провідав нових "жительок" області.  Судячи з фотографій, зроблених у ході його робочої поїздки, корови виглядають напрочуд доглянутими і гарними, ніби вдома.


На думку власника господарства, яке турботливо прийняло бахмутських корів, велика рогата худоба – їх спеціалізація. Тому догляд і опіка їм гарантована.
 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ