Не тих ми годуєм...

За матеріалами інтернет-видань 13.04.2023 382
Не тих ми годуєм...

Єгипетське всюдисуще all inclusive – їхній національний лозунг геополітичної проституції. Єгиптяни – хвойди ще ті.

Виходить, Каїр планував таємно продавати путіну реактивні снаряди до артилерії. 40 тисяч ракет для системи залпового вогню “Град” калібру 122-мм Єгипет планував таємно, через треті-четверті руки, щоб ніхто на Заході не довідався, постачати в московію.

І це при тому, що Єгипет уважається стратегічним союзником США на Близькому Сході, який отримує найбільші в Північній Африці фінансові вливання з Америки: 1 млрд доларів щороку на регулярній основі.

All inclusive по-єгипетськи – це коли їхній міністр закордонних справ вирушає на переговори до москви через кілька днів після офіційної зустрічі з держсекретарем США Блінкеном.

Цікаво виходить: Україна попри війну з величезними ризиками постачає Єгипту зерно, аби нащадки величної Цивілізації Долини Нілу не виздихали з голоду – а вони тихонько збиралися снаряди й порох постачати нашим убивцям.

Те саме з Іраном. Ми їм зерно, аби не вмерли вони зі своїм аятолою – а вони росії безпілотники і дрони.

Те саме з Китаєм: ми їм зерно (Пекін посідає друге місце в експорті) – а вони нам мирний план ні про що і дружбу з агресором.

Те саме з Туреччиною: третій за крупністю споживач укр.збіжжя планує стати газовим хабом-посередником в інтересах рос.енергоносїів.

Те саме з орбанівською Угорщиною: вона входить у десятку найбільших покупців нашого зерна – і при цьому коломийки водить із кремлем.

Не тих ми годуєм.

 

З авторського telegram-каналу Остапа Дроздова Ostap Drozdov

 

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ