Бійці 53-ї ОМБр вдячні фермеру Володимиру Перепелиці

Григорій Давиденко 06.12.2023 187

Немає опису світлини.

    Воїни 53 Окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха

  Заступник голови Царичанської районної асоціації фермерів та приватних землевласників Михайло Павлюк ще до повномасштабного вторгнення ерефії добровільно пішов на службу до Збройних Сил України. Бо добре розумів, що орду можна зупинити лише збройною рукою. Відтоді служив на різних посадах в 53-й ОМБР імені князя Володимира Мономаха. А віднедавна за неабиякі організаторські здібності командування довірило йому опікуватися забезпеченням Третього окремого батальйону 53-ї бригади. Як і скрізь, старший сержант Михайло Павлюк робить усе, аби виконати поставлені завдання на відмінно. У цьому йому допомагають і давні добрі друзі з Асоціації фермерів. Щойно Михайло Михайлович повідомив "ФП" телефоном:

- У нашому баті 4 «Камази», гума подекуди «лиса». Необхідно постійно завозити вантажі, зараз це і сотні кубів дров бійцям на Запорізький і Донецький напрямки. Та коли перегрузиш авто, резина «стріляє». На моє прохання фермер Володимир Перепелиця із Могилева придбав два скати на «Камаз» і привіз у Придніпровськ, де ми їх забрали. Ще обіцяли надіслати зі Львова, і з Петриківки фермер Анатолій Лисенко. Попрохав про допомогу, бо чекати ніколи, фронт не жде. Ще раз спасибі Володимиру Івановичу і всім за підтримку ЗСУ!

Зі свого боку фермер Володимир Перепелиця, вже по дорозі із Придніпровська, повідомив: «Відвіз, вийшли хлопці, забрали скати і покотили до авто ставити. Зробили, і порядок. Це святий обов’язок кожного свідомого громадянина України – допомогти воїнам швидше здолати знахабнілого ворога».

   Зі святом, з Днем Збройних Сил України, побратими і посестри! Хай Всевишній дарує міцне здоров'я, а зоря Свободи осяває наш звитяжний шлях на передовій і в тилу! І хай увесь світ швидше зрозуміє і допоможе Україні у праведній боротьбі проти кремлівських сатрапів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ