Більша територія Чернігова без газу, світла, води і тепла

За матеріалами інтернет-видань 11.03.2022 620

Голова Чернігівської ОДА (ОВА) В'ячеслав Чаус у Телеграм-каналі повідомив, що у ніч на 11 березня ворог продовжував завдавати авіаційні удари по місту Чернігів та піддавати його артилерійським обстрілам. Руйнувань зазнають переважно цивільні будівлі та об’єкти соціальної інфраструктури. Знищено стадіон ім. Ю. Гагаріна.

" За інформацією  ГУ ДСНС в Чернігівській області, із 163 ліквідованих у регіоні пожеж 121 — виникли через обстріли.
Група піротехнічних робіт протягом доби здійснила 27 виїздів. Виявлено, вилучено та вивезено 3 вибухонебезпечні предмети (2 артилерійські снаряди та мінометну міну).

Підрозділи ГУ ДСНС в області цієї доби 8 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших робіт, зокрема 4 рази — для розбору завалів зруйнованих внаслідок обстрілів будівель. З-під завалів вивільнено 4 травмованих та тіла 4 загиблих осіб.

За інформацією АТ «Чернігівобленерго», через бойові дії без електропостачання залишається 232 населені пункти області. Відновлювальні роботи проводяться за можливості.
 Внаслідок враження ворожими обстрілами об’єктів критичної інфраструктури, у Чернігові станом на 8 ранку 11 березня відсутнє газо-, тепло-, водо- та електропостачання на більшій частині території міста", - написав у Телеграм- каналі В'ячеслав Чаус.
   


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ