«Благовіщення цього року має особливе значення» - Анатолій Гайворонський

Анатолій Гайворонський 07.04.2022 564
Шановні друзі, побратими!.
Сердечно вітаю вас із величним святом Благовіщення! Цього найважчого з часу Відновлення Незалежності року для всіх українців нашої держави та світу давня Блага вість Діві Марії має особливе значення. Ми всі розцінюємо її не лише як звістку про народження Божого сина, а і як вість  про Перемогу наших Збройних сил над фашистською ордою недоваленої імперії. Де панують лише культ сили і рабської покори керманичам, що бояться власного, одурманеного ними народу. Лише нелюдське насилля і жорстокість ще утримують в кордонах три десятки літ конаючої імперії вльні народи Ічкерії і Башкортостану, Республіки Саха (Якутію), Дагестану, Абхазії, Карелії і Татарстану.
Участь найсвідоміших їхніх громадян в спільній битві на боці України, наша Перемога над окупантами дасть поштовх до волі усім пригнобленим народам, що віками стогнуть під чоботом московії. А отой скажений садизм, з яким загарбники катували і вбивали мирних жителів Бучі і Гостомеля, Ворзеля і Бородянки вже засудив увесь світ. Міжнародний суд над організаторами і виконавцями цих жахливих злочинів неодмінно буде після завершення війни.
Цьогорічні важкі умови воєнного стану додали проблем хліборобам, підприємцям і всім селянам. Зокрема, на Сумщині, Чернігівщині, Донеччині, Луганщині, Миколаївщині, подекуди на Київщині та Харківщині навіть ті земельні ділянки, до яких хлібороби мають доступ, часто замінован. У Херсонській області зафіксовані випадки цілеспрямованих ударів по складах, місцях стоянки сільськогосподарської техніки, щоб зірвати посівну. Дві ракети впали на фермерське господарство в Новомосковському районі, серйозно постраждала одна людина. Як голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області, лідер політичної партії «Сила Єдності» щодня бачу ті титанічні зусилля, які докладаємо із побратими фермерського руху, докладають усі працівники тилу для волонтерської допомоги воїнам на фронті, біженцям із тимчасово окупованих територій. Попри проблеми з фінансуванням, наші фермери налаштовані оптимістично. Посівна триває, все засіємо в кращі строки. Аграрії Дніпропетровщини готові протягти руку допомоги своїм колегам і з інших областей України, де ситуація тяжка через прихід «руского міра». Наша сила в єдності! Працюємо і перемагаємо, Перемога буде за нами!
Слава Україні і всім нашим Героям!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ