Демонстраційний полігон Інституту зернових культур НААН розташований біля стели Солонянського району

За матеріалами інтернет-видань 07.04.2022 674

На полях Державної установи Інститут зернових культур НААН закладено демонстраційний полігон ранніх ярих зернових культур сортів власної селекції та установ НААН (ННЦ СГІ, ІСГС та Донецької станції). Всього 28 зразків, з яких 7 -  сорти вівса. Про це повідомив на FB - сторінці директор Інституту Владислав Черчель, передає "Фермер Придніпров'я".
Зокрема, він розповів, що у  блоці озимих культур демонстраційного посіву представлені 83 сорти озимих зернових культур мережі установ НААН. З результатами перезимівлі сортів та їхнім розвитком можна ознайомитись як із залученням фахівців ДУ ІЗК НААН, так і самостійно. Розсадник розташовано по трасі Дніпро – Запоріжжя біля стели Солонянського району.   

"Традиційно основне місце у демонстрації займають гібриди кукурудзи різних біологічних груп і напрямків використання та представлені сорти і гібриди соргових культур, які планується посіяти наприкінці квітня – початку травня. Завітайте до нашого полігону, звертайтесь з приводу консультацій та придбання насіння зернових культур за адресами і телефонами вказаними на сайті: www.institut-zerna.com . Ми чекаємо на Вас. Разом переможемо, разом відбудуємо. Усе буде Україна", - сказав Владислав Черчель у соцмережі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ