Борис Філатов більше не буде матюкатися

Микола Ясень 11.05.2024 477
Борис Філатов більше не буде матюкатися

 

Адже міськрада Дніпра запевняє, що з цього приводу з Філатовим провели виховну роботу

Правда, покаявся чи ні дніпровський мер, пообіцяв виправитися чи ні, цього не уточнюють. А що Філатов мастак на круте слово, не ліз за ним у кишеню, це звісно всім. Причому давно. Може що ще від тих пір, як майбутній міський голова на одному зь місцевих телеканалів вів гучні колись так звані "Губернські нариси" Сказати, що він наслідував тоді Салтикова-Щедріна, ми не можемо, однак часом дошкульна сатира йому вдавалася. В тому числі і дякуючи не надто витриманим словам.

   Цілком можливо, що Філатов незабаром вельми несподівано отримав звання Заслуженогго журналіста України.Чим спантеличив багатьох місцевих працівників засобів масової інформації. Які чомусь досі були переконані, що отак швидко й спритно за ніщо ще отримати звання Заслуженого в Україні не можна було...

   А сьогодні на тобі - аж НАЗК нічого більше присуджувати Борису Філатову не стало, натомість отримало запевнення з міськради Дніпра, що "відносно міського голови Бориса Філатова вжито заходів, аби він не порушував в подальшому етичні норми", Про це дізнаємося з відповідного листа, який у «Фейсбуці» оприлюднив керівник ГО «Платформа Громадський контроль» Денис Селін.Знайомтеся:

   А далі для ясності коментар про те, що «Філатов любив писати пости, де принижував інших людей, матюкав і хамив людям в коментарях. Тож ми все це зібрали, оформили і надіслали в НАЗК. НАЗК в свою чергу звернулися до міської ради, щоб там... вжили заходів. Тепер маємо результат. 

 Як бачимо, уже чотири  місяці Філатов майже не лається у соціальних мережах. Пригаймні разів в десять зменшив свій запал. Багато постів повидаляв, а також  повидаляв з Інтернету серію своїх коментарів,  в яких ображав людей. Міська рада навіть сказала, що вжила заходи, щоб Філатов так не робив у подальшому», – повідомив Денис Селін.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ