Борису «Джонсонюку» зозуля накувала 60 літ

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2024 425
 Борису «Джонсонюку» зозуля накувала 60 літ
   Сьогодні, 19 червня, виповнюється 60 років Борису Джонсону - справжньому доугу України, британському політику, колишньому прем'єр-міністру Великої Британії.
"путін повинен зазнати поразки, і його поразка у цьому акті агресії повинна бути видима. Нашими суддями будуть не майбутні історики, а народ України. Я вірю, що Україна може перемогти у війні і переможе в ній.", - сказав ще у 2022 р. Борис Джонсон.
   Дмитро Чекалкін, блогер, сторінка ФБ, за матеріалами MiraStudia,
   Після повномасштабного вторгнення рашистів до України він одразу зайняв проукраїнську позицію, жорстко засудивши агресорку-росію. Велика Британія надавала і надає нам потужну підтримку.
   На початку квітня 2022 р. Борис Джонсон з офіційним візитом приїздив до України. Потім приїздив - ще. Українці тоді почали називати його "Джонсонюком".
   У січні минулого року під час відвідин України Борис Джонсон отримав подарунок від "Укрзалізниці" - шапку з написом: "Нумерація вагонів починається з голови поїзда". Шапка стала знаменитою, адже навіть після приїзду до Британії політик не знімав її, а продовжував носити в Лондоні.
   Під час перебування в Києві, у День Незалежності, Борис Джонсон отримав найвищу відзнаку України для іноземного громадянина - "Орден Свободи".
Многая літа!
   Бестселер Бориса Джонсона "Фактор Черчилля. Як одна людина змінила історію" доступний у нашому Книжковому Клубі

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ