ЧЕТВЕР 20 ЧЕРВНЯ: графіки відключень світла відміняти немає змоги

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2024 432

 

Якою буде ситуація з відключеннями електроенергії у Дніпрі та області у четвер

У четвер, 20 червня, по Україні усю добу, з 0:00 до 24:00, діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Стосується це й Дніпра та області. Причина - високий рівень споживання через спеку та робочі дні.

Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежуватимуть. Про це Інформатор повідомляє із посиланням на «Укренерго».

У ДТЕК «Дніпровські електромережі» підтвердили цю інформацію та звернулися до людей. У компанії закликали споживачів економити.

«Не забувайте: коли зʼявиться світло, не варто одразу вмикати всі прилади, особливо потужні. Різке навантаження на мережі може спричинити аварії. Коли світло виключається, прибори потрібно витягти з розеток. Це не дуже цікаве зайняття, але потрібне. Ми живемо у важкі часи – потрібно адаптовуватися», - зазначили у компанії.

Раніше у ДТЕК "Дніпропетровські електромережі" розповіли, за яким принципом у Дніпропетровській області вимикають світло. Окрім того, в Україні найближчим часом відключення світла стануть довшими, оскільки на ремонт підуть енергоблоки АЕС. Розповідали ми й про те, що Уряд підняв тарифи на світло для населення майже удвічі.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ