Борцям з ожеледицею у Дніпрі присвячується...

Марина Бабич 08.12.2022 326
Борцям з ожеледицею у Дніпрі присвячується...


Хіт початку зимового сезону у Дніпрі - це сьогоднішня перевірка інспекції з питань благоустрою Дніпровської міськради  підприємств, установ, закладів усіх форм власності щодо своєчасного посипання прилеглих до цих об'єктів територій. Повідомила пресслужба міськради.
Навіть не уявляю, для чого  повідомляти містянам про інспекторів, які працюють з 9:00 і за півтори години видали  30 приписів щодо термінового усунення порушення. І перевірки тривають, -  повідомляють в інспекції. Якраз у негоду. Бо коли їх ще проводити?
 

Як звітує начальниця управління з благоустрою департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Світлана Літвінова, 8 грудня о 05:28 у Дніпрі розпочався крижаний дощ. За 10 хвилин комунальні служби уже взялися боротися з ожеледицею. На міських маршрутах вся техніка працювала у посиленому режимі. Станом на 10:00 комунальники вже двічі обробили автошляхи Дніпра.
 

"Станом на 10:00 було використано близько 1 000 тонн протиожеледної суміші, роботи ще тривають. Уся техніка та комунальники працюватимуть, доки є потреба», – повідомила Світлана Літвінова.

Схоже, що 7 грудня Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області попередило про очікувану 8 грудня ожеледицю тільки містян, а не відповідні служби Дніпра.

"Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 8 грудня прогнозуються складні погодні умови:
🔸 вночі та вранці у місті Дніпро та місцями по області очікується ожеледь. На дорогах ожеледиця.
🟡 Рівень небезпечності 1 (жовтий)", - попередили в управлінні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ