Браслети з діамантами – вишукані прикраси, які вражають красою

Новини компаній 06.08.2024 336

Майстри золотих справ пропонують прикраси на всі смаки та бюджети. Також, обираючи прикрасу оцінюють її дизайн і фасон щоб порозуміти – вона призначена для нарядів у стилі кежуал чи підходить тільки до вечірніх луків. Чим вони відрізняються? Розкішністю. Чим вишукані ший дизайн, чим більша прикраса, чи більше каменів використовується для декору – тим вона ексклюзивніша. А такі моделі носити на кожен день – порушувати ювелірний етикет. Хоча, не можна собі відмовляти в задоволенні доповнити образ чимось розкішним.

Браслет с бриллиантами

Наприклад, ідеальним вибором, який з одного боку додасть образу шику, а з іншого – не порушує норми ювелірного етикету, вважаються браслети з діамантами. Чудові прикраси, які виглядають вишукано, стильно, розкішно і пасують всім не залежно від віку та статусу. Крім того діаманти шикарно виглядають як на золотому фоні, так і на срібному (не кажучи вже про платину). Тому перед тим як зробити придбання, консультанти УкрЗолото радять оцінити доступні варіації за допомого фото в каталозі.

Ланцюжок чи пластина?

Якщо мова про браслети з діамантами, то перше що приходить на згадку це тенісні браслети. Це супер класичне рішення, яке не втрачає актуальності і популярності. Це фактично невеликі діаманти, які «вибудовано» у довгий ряд в спеціальну оправу з золота або срібла. Чому його називають тенісним? Це історія зі спортивним присмаком і має справді пряме відношення до великого тенісу. Але сучасні красуні (не тільки зірки великого тенісу) обожнюють цю варіацію браслету з діамантами, бо вона не тільки виглядає розкішно, але і може супроводжувати нарди в стилі кежуал.

Не менш популярні ланцюжкоподібні браслети, при декорування яких використані діаманти. Тут майстри можуть проявити свою фантазію і чи створювати додаткові елементи (шарми, підвіски) декорувати їх діамантами і так додавати до браслетів, чи «вплітати» дорогоцінні камені безпосередньо у ланки.

І нарешті браслети манжети і трубки – вони теж декоруються діамантами, які додають моделям вишуканості та шику.

Щодо самих каменів, то вони відрізняються за:

  • Кольором (не завжди мова про прозорі як сльоза діамантами);
  • Розмірами;
  • Формами (це залежить від способу гранування).

Але у діамантів є одна особливість – вони бездоганні завжди і всюди, тобто ні метал оправи не має значення, ні колір, ні форма каменю. Діаманти завжди мають досконалий вигляд. Недаремно саме діаманти отримали статус кращих друзів жінок.

Браслет с дорожкой бриллиантов

Але колір, розмір, гранування впливає на вартість. Взагалі браслети з діамантами – то не прикраси бюджетного рівня. Та дякуючи тому, що на сайті інтернет магазину UkrZoloto представлені десятки моделей, підібрати кращий варіант в тому числі і по ціні не важно. Досвідчені консультанти завжди раді допомогти з вибором браслету і для себе і на подарунок.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ