«Будемо раді допомогти вам у примноженні вашого капіталу», - Ощадбанк

За матеріалами інтернет-видань 20.10.2022 1331

18 жовтня  відбулася онлайн конференція для фермерів Дніпропетровської області з питань кредитування аграрного сектора. У ній взяли участь представники Ощадбанку - Сергій Синчак,  Олена Оханова, Олександр Койдан, Андрій Олефіренко, Анна Алєсєнко. Агровиробників ознайомили із розміщенням депозитів, партнерськими програмами, лояльними відсотковими ставками для аграріїв, особливостями надання грантів.

"Як ми працюємо з клієнтами? Попередньо, продивляємося 4 - 5 основних документів ( звітність, кредитний портфель, інформацію по земельному банку тощо). Далі все залежить від клієнта, наскільки швидко він надає необхідні документи. В середньому розгляд заявок складає від 2 до 4 тижнів в залежності від обраної програми. Якщо кредит на купівлю техніки - то швидше, якщо на інші потреби - трохи довше в часі. І обов'язково супроводжуємо після видачі кредита", - підкреслив Сергій Синчак.

Начальник управління з Головного офісу Олександр Койдан,  зокрема, підкреслив, що з початку війни Ощадбанк   не переставав фінансувати аграрний сектор.

"За 3 місяці видано аграріям  кредитів на 6 млрд. грн. Така сума видана Ощадбанком за минулий  рік. Працюємо!" - наголосив пан Олександр.

Голова Конгресу фермерів Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський зазначив, що багато фермерів не змогли підключитися до конференції через "гарячу" осінню пору.

"Вони поспішають завершити польові роботи, які дуже залежать від погодних умов. Але ми всі важливі  матеріали  розмістимо в наших групах та ЗМІ. Будьте певні, що завтра ж аграрії проаналізують усю надану вами цінну інформацію", - сказав Анатолій Гайворонський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ