Через обстріл рашистами Нікопольщини у Покровській громаді загинув юнак

Григорій Давиденко 04.12.2022 412

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

     Про цю трагічну подію повідомив увечері голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. московські гниди прикриваються Запорізькою АЕС для тимчасово безбвідплатного творення своїх чорних справ на славній козацькій землі Нікопольщини. Але розплата за їхні воєнні злочини буде. Розвідники знають і військову частину, і ледь не поіменно всіх артилеристів-терористів рф. Далі опис денних злодіянь рашистів Миколою Лукашуком:
  - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 284 доба добігає кінця.
Багатостраждальний Нікопольський район. Сьогодні він пережив ще один страшний день.
🔺Зафіксовано близько семи ворожих обстрілів території Нікопольщини. У Покровській громаді загинув юнак 1999 року народження: ворожі снаряди прилетіли на його обійстя. Світла пам‘ять ще одній жертві рашистської агресії.
Обстрілами в районі побито півдесятка будинків, господарські споруди, автівку, електромережі, газогін.
🔺Щодо інших районів Дніпропетровщини – день без надзвичайних ситуацій.
Окремо для тих, які на десятому місяці повномасштабної війни запитують, чому ППО не захистить Нікопольщину. Тому, що ППО працює по ракетах, а не по снарядах від «Градів» чи важкої артилерії.
       Вкотре пояснюю: рашисти цинічно гатять по Нікопольському району з території, яка поруч з АЕС, що в окупованому Енергодарі. Ніхто не стане стріляти у відповідь по атомній електростанції чи поряд з нею. Це – дикість, яка обернеться масштабною трагедією. На подібне не піде жодна адекватна людина. Російські окупанти це знають, розуміють і користуються.
Королівський інститут оборонних досліджень Великобританії (RUSI) нещодавно опублікував звіт про хід російського вторгнення в Україну з лютого по липень. За даними інституту, атомні електростанції планувалося використовувати як воєнні бази, стоянки для техніки та командні пункти. Мета – шантажувати Європу радіаційним забрудненням, щоб не втручалися у ситуацію. Ми бачимо підтвердження цих даних.
Який вихід? Вихід один: деокупувати Енергодар від російських нелюдів. Все буде, але потрібен час. ЗСУ впораються із цим завданням, звільнивши не лише Запорізьку область, а й всі наші території.
Ми віримо в наших захисників, віримо в Президента, віримо в Україну.
Обов‘язково переможемо 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ