Через сніговій в Україні загинуло 10 людей і 23 особи постраждало

За матеріалами інтернет-видань 28.11.2023 168
Через сніговій в Україні загинуло 10 людей і 23 особи постраждало

Внаслідок ускладнення погодних умов 10 людей загинули в Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві. 23 людини постраждали, серед них 2 дитини. На державному та регіональному рівнях функціонують штаби з ліквідації наслідків сніговію.
Повідомив станом на 08:30 Міністр МВС України Ігор Клименко.

Він, зокрема, зазначив, що в Одещині підрозділи ДСНС залучалися до надання допомоги 254 рази. Відбуксовано 849 автомобілів, зокрема 24 автобуси та 17 автомобілів екстреної допомоги. Надано допомогу 2498 людям, зокрема 162 дітям. 5 людей через негоду загинули, ще 15 - постраждали. На ділянках доріг М-05 та М-15 організовано рух у реверсному режимі.  

У Миколаївщині рятувальники виїжджали на виклики 66 разів, відбуксували 144 автомобілі. На деяких відрізках доріг рух залишається ускладненим. В регіоні 2 людини загинули, ще 2 - постраждали.

Наразі 8 автодоріг на Миколаївщині та Кіровоградщині залишаються перекритими для руху. Знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях. Усього відбуксовано з переметів 1530 транспортних засобів.
Разом з негодою українців вночі випробовував ворог. Він  двічі обстріляв  Херсон – пошкоджено школу та приватні будинки, 1 людина постраждала. Також окупанти вдарили по Дніпропетровщині, Миколаївщині та Харківщині. На Хмельниччині внаслідок падіння уламків безпілотника пошкоджено приватний будинок, господарчу споруду та автомобіль.

 

ДСНС України 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ