Черговий неспокійний день півдня Дніпропетровщини

Григорій Давиденко 15.07.2022 446
Знову горять пшеничні поля — тепер на Полтавщині та Харківщині — КУРКУЛЬ
Вдень 15 липня рашистські окупаційні банди знову нагадали про свою тимчасову, дикунську присутність на землях Херсонщини. Звідти вони кілька разів обстріляли південь нашої області, переконуючи таким чином у "перевагах" свого "узького міра". Для якого немає ні законів, ні правил, нічого святого - лише право сили. Що ж, буде їм і сила, вже зовсім скоро. Випросять. Про перебіг дня голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив в ФБ наступне:
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 142 доба добігає кінця.
🔺Вдень ворог обстріляв територію Зеленодольської громади, внаслідок чого на одному з полів сталася пожежа. Знищені майже 5 га пшениці. На щастя, ніхто не постраждав.
🔺Надвечір окупанти знову вгатили по прикордонних територіях Зеленодольської ТГ. Минулося без жертв.
🔺Хочу звернути увагу на те, що ввечері з‘явилася інформація про вибухи, які люди чули у Кривому Розі. Повідомляю, що за даними військових, це був обстріл територій Миколаївської області на межі з Дніпропетровщиною. Саме його і чули криворіжці.
‼️Будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки під час повітряної тривоги. Бережіть себе і близьких, бо окупанти влаштовують нам ракетний терор дедалі частіше. Правила безпеки – це важливо!
⭕️ Сьогодні міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну прибули перші системи залпового вогню MLRS M270 з дальністю дії до 80 км. Потужна зброя. Від Himars MLRS M270 відрізняються платформою і кількістю ракет в пакеті – у М270 їх 12, тобто вдвічі більше, ніж у «химер». Окупанти вже розуміють, як їм буде складно.
Триває 21-й тиждень боротьби України за свободу і незалежність. 21-й тиждень протистояння, в якому ми переможемо. Завдяки ЗСУ, завдяки Президенту, завдяки кожному з нас.
Війна триває і завтра, на жаль, вона не закінчиться. Зараз не час розслаблятися, в нас всіх ще дуже багато роботи. Єднаємось, тримаємося разом, боремося за Україну кожен на своєму місці. Нам під силу все.
Мирної ночі, незламна націє!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ