Нове меню ЗСУ: пісний борщ з квасолею від «Герцевських крафтоликів»

За матеріалами інтернет-видань 15.07.2022 822
Нове  меню ЗСУ:  пісний борщ з квасолею від «Герцевських крафтоликів»

Село Маломиколаївка Миколаївської ТГ   Дніпропетровщини  відоме  Україні завдяки Всеукраїнському конкурсу «Неймовірні села України». Завдяки своїй участі у ньому мешканці села завоювали прихильність і фінансову підтримку від Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Ukraine.  Згодом вони  започаткували  виробництво цукатів з гарбузів та інших овочів, фруктів, зареєстрували торгову марку «Герцевські крафтолики». І миколаївські  крафтові солодощі оцінили і жителі України,  і за її межами.
Під час війни «Герцевські крафтолики»  перекваліфікувалися: вони виготовляють  набори сушених овочів та м’яса для швидкого приготування борщу, супу для ЗСУ.  
Але розширювати меню для бійців ніхто не відміняв. Тому «Герцевські крафтолики» почали виготовляти ще й пісний борщ з квасолею для  захисників-вегетаріанців. Причому,  серед військових їх дуже багато.
Перші партії  пісного борщу  з квасолею вже поїхали у різні напрямки бойових дій.
За словами Герцевських господинь, вже налагоджена співпраця з кооперативом м.Стрий, який займається вирощуванням квасолі. Їхня «Яська» гарно зросла, і вже скоро час збирання врожаю і готування з нею воїнам борщу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ