«Червоних» ліній щодо держави-терориста рф не існує! - Дмитро Ярош

Григорій Давиденко 04.07.2024 308
Нет описания фото.
  Наш земляк, легендарний ексочільник "Правого сектора", командир Української добровольчої армії ЗСУ Дмитро Ярош із козацького села Романкове, що входить тепер в межі міста Кам'янське, відомий тим, що завжди пропонує вихід із найскрутніших ситуацій. Його пропозиції, на жаль, не всі підтримують. І тоді час таки підтверджує його правоту.
  Так було під час Революції гідності, коли він наполіг на забороні партії регіонів. А 20 лютого 2014 року Дмитро Ярош, під час зустрічі з віктором януковичем, відмовився укласти з ним, після розстрілів "Майдану 19 лютого, "мирний договір". І заявив, що адміністрація "гаранта" буде неодмінно взята штурмом. Після чого слуга московії перепудився і чкурнув до хазяїна в буду, у заболоття.
F-35 Lightning II — Вікіпедія
     Мало кому й відомо, що у 1989 - 1991 роках Дмитро Ярош служив у ракетних військах стратегічного призначення, в Білорусі та іркутській області. Тому ідея, висловлена ним на власній сторінці в ФБ про те, що для швидчого закінчення війни з рф нам конче необхідна ескадрилья більш сучасних за Ф - 16 винищувачів Ф - 35, є виваженою, вкрай важливою та злободенною. Далі заява Дмитра Яроша, екснардепа ВР:
  - У контексті тих безпекових угод, які підписує Україна з державами-партнерами, висловлю свою думку стосовно авіаційної компоненти.
Зважаючи на те, що одним із головних факторів просування ворога на багатьох ділянках лінії бойового зіткнення є його тотальна перевага в авіації, Збройним Силам України вкрай необхідна одна ескадрилья F35 у максимальній комплектації…
   Екіпажі цих літаків та технічний персонал можуть складатися з іноземних добровольців, які зголосяться захищати Ідеали Свободи та Україну.
Все реально.
   Червоних ліній не існує!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ