Ракетоносій «Серпухов» ерефії спалив офіцер-українець

За матеріалами інтернет-видань 04.07.2024 320
Ракетоносій «Серпухов» ерефії спалив офіцер-українець

    Колишній офіцер російського флоту українського походження допоміг Силам оборони України знищити сучасний ракетний корабель "Серпухов" у Калінінграді, підпаливши його та викравши секретні документи. Тепер він приєднався до легіону "Свобода Росії", щоб продовжити боротьбу проти російського вторгнення.

   Колишній російський військовий Балтійського флоту рф, який допоміг Силам оборони знищити сучасний ракетний корабель "Серпухов" у калінінградській області, є українцем за походженням. Усі його предки походять родом з України і у такий спосіб боєць з псевдо "Гога" вирішив повернутися до України й боротися з російськими загарбниками у складі легіону "Свобода Росії". Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Так, йдеться про громадянина поки що рф, втім українського походження. Усі його предки походять з України. І кров не вода і у такий спосіб боєць Гога вирішив повернутися до України й боротися з російськими загарбниками у складі легіону "Свобода Росії"

- сказав Юсов.

   Він зазначив, що у росії чудово знають, хто причетний до підпалу ракетного корабля "Серпухов", а також викрадення секретних документів.

   "Сам боєць тепер рекрут легіону "Свобода Росії". Виявив бажання продовжити службу в Силах безпеки і оборони і це його бажання виступити на такій пресконференції, щоб публічно повідомити, що збройна боротьба проти режиму путіна на території самої росії триває і розказати певні деталі складної операції ГУР МО, легіону "Свобода Росії" і проєкту "Хочу житИ", - зазначив Юсов.

   Він додав, що є певні деталі операції, про які наразі не можна говорити.

"І та документація, яка потрапила до рук України, вона ще працює та допомагає", - наголосив Юсов.

   За його словами, боєць сам вийшов на Україну.

   "Він пробував демобілізуватися і розірвати контракт, його не відпустили. Він із самого початку засуджував російську агресію, війну росії проти України і врешті пішов на ось такий відчайдушний героїчний крок, тому що він без перебільшення ризикував життям. Операція була дуже складною, тому що евакуація займала час. і підпал всередині корабля, безумовно, вкрай непросте завдання. Але все вийшло завдяки професійності і співробітників ГУР і бійців ЛСР і проєкту "Хочу жить", - резюмував Юсов.

        Нагадаємо

   У квітні джерела УНН повідомляли, що у калінінградській області сталася пожежа на російському ракетному кораблю "Серпухов". Це операція Головного управління розвідки міністерства оборони України. Корабель надовго виведений з ладу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ