Червоногригорівська ОТГ, що на Дніпропетровщині, дбає про чистоту своєї території

За матеріалами інтернет-видань 08.04.2022 820

8 квітня працівники Червоногригорівської селищної ради прибрали  територію своєї  громади. Такі прибирання тут   стали вже традиційними. Запланований подібний захід і на 9 квітня. Про це повідомила FB - сторінка Червоногригорівської ОТГ, що на Дніпропетровщині.
Як зазначив у повідомленні Олександр Коваль,  болісно, коли на місці, де могли бути весняні квітки та зелена травичка,  валяється купа пляшок, літаючий поліетилен та інше побутове сміття з сусідніх дворів мешканців.
Цього разу до наведення порядку  долучилися працівники ДНЗ "Вишенька".  Велику подяку заслуговують всі учасники заходу, особливо Сергій Лещенко і Наталя Загоруля - за надані мішки для сміття, а також Юлія Бережна. У результаті роботи -  декілька повних вантажівок сміття.  Особливо ним завантажились біля зупинки 109 км, та в приміщеннях колишніх зупинок,  куди носять відходи ті, хто живуть неподалік.

"Це звісно не наша робота, але ми це робимо не для піару чи якоїсь вигоди, тільки за покликом душі, бо більшість з нас живе в цьому селищі і бажає, щоб наша Червоногригорівка була чистою і квітучою. Ви також можете прибрати будь - яку територію, а не писати в коментарях, де ще є в селі сміття, усі ці місця ми добре знаємо й так. Не вистачає в нас рук, а у декого совісті", - підсумував зроблене у соцмережі Олександр Коваль.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ