ЧИМ МОЛОДЬ НАША ДИХАЄ І ЖИВЕ, НА ЩО СПОДІВАЄТЬСЯ

За матеріалами інтернет-видань 07.11.2023 382

Дізнатись більше про молодь: запущено новий проект у Дніпропетровській області

На Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування

Щоб дізнатись більше про молодь і запущено новий проект у Дніпропетровській області

 7 Листопада 2023 

У Дніпропетровському регіоні запускається амбітний проект з вивчення молодіжних трендів та потреб через інтернет-опитування. Цільова аудиторія – молоді люди віком від 14 до 35 років. Їх закликають висловитись щодо ключових аспектів свого повсякденного життя, включаючи освіту, працевлаштування, відпочинок та особистісний розвиток.

Представники Дніпропетровського обласного молодіжного центру на брифінгу в обласній військовій адміністрації заявили про важливість безпосереднього зворотного зв’язку від молоді для планування подальшої стратегії розвитку регіону.

«Нам важливо отримати реальну картину потреб нашої молоді. Немає кращого способу зрозуміти їх бажання та аспірації, ніж безпосередньо запитати у них», – підкреслила Марія Бушанська, керівниця департаменту операційної діяльності молодіжного центру.

Опитування має на меті оцінити доступність та якість освітніх послуг, ринок праці, молодіжне дозвілля, а також рівень обізнаності про власні права та обов’язки, включно зі станом ментального здоров’я серед молоді.

Зібрані дані дозволять фахівцям сформулювати детальну стратегію для покращення умов життя та праці молодих людей в Дніпропетровській області. «Після того, як ми аналізуватимемо відповіді, наш наступний крок – розробка комплексної стратегії для підвищення ефективності молодіжної політики», – додала Марія Бушанська.

Триватиме опитування місяць..


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ