Члени Конгресу фермерів Дніпропетровщини написали відкритого листа Президенту України

За матеріалами інтернет-видань 14.08.2023 699

Фермери Дніпропетровщини середнього і малого бізнесу звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням врегулювати питання кадрового забезпечення агросектору. Про це йдеться у відкритому листі Конгресу фермерів Дніпропетровської області до Глави держави.
У ньому Голова Конгресу фермерів Анатолій Гайворонський, зокрема,  наголосив на недоліках процесу мобілізації в малих і середніх сільгосппідприємствах, де через відсутність трактористів і комбайнерів знижується продуктивність господарської діяльності. На відміну від великих товаровиробників, де кількість працівників більша і встановлені моблізаційні норми суттєво не впливають на виконання виробничих завдань.
Анатолій Гайворонський зазначив на терміновій  необхідності внесення змін до Постанови КМУ №76 і від імені усіх фермерів Дніпропетровщини висловив пропозицію вирішення проблемного питання.

"Увесь Український народ та працюючі підприємства  повинні працювати на перемогу над ворогом", - підкреслюється у відкритому листі Конгресу фермерів Дніпропетровської області до Президента України.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ