Чому Іван Баканов не захищав від окупації аеродром в Гостомелі?

За матеріалами інтернет-видань 11.03.2023 518

    Служба безпеки України з'ясувала причини захоплення стратегічно важливого аеродрому в Гостомелі і знищення літака АН-225 "Мрія".

    Виявляється, якби чиновники ДП "Антонов" допустили військовослужбовців Національної гвардії України на територію Гостомельського аеропорту для підготовки до його захисту, ворог не захопив би аеродром!

    А вони, сякі-такі, не допустили! А тому ворог захопив не тільки аеродром, але й навколишні Бучу, Гостомель, Ірпінь та інші населені пункти!!

    Ось вони – крайні!

     Однак, якщо ще у січні про майбутній напад було відомо, то чому СБУ не відреагувала на те, що хтось не давав "зводити оборонні укріплення та фортифікаційні споруди"?
ДБР повідомило, чи ведеться слідство проти Баканова

    Де була СБУ і її керівник Іван Баканов?

    Коментар соцмереж: але чому декого так сіпає, коли питають про Івана Баканова? Чи не тому, що була зовсім не "бездіяльність", а якраз була саме діяльність! І така вона була, та діяльність, що немає того мішка, який би то шило приховав? Історія з Бакановим – то тільки частина купи питань, які конче повинні отримати відповідь. Заради справедливості. Якщо ті питання залишаться без чесної відповіді – не чекайте ніякої справедливості.

    І якщо дії чиновників ДП "Антонов" заслуговують на підозру, то на на що заслуговує бездіяльність чиновників СБУ?

    "УП".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ