Чотири громади Дніпропетровщини завдяки «U-LEAD з Європою» забезпечені транспортом

За матеріалами інтернет-видань 01.03.2024 509
Чотири громади Дніпропетровщини завдяки «U-LEAD з Європою»  забезпечені транспортом

Як повідомила Олена Тертишна, керівниця Регіонального офісу U-LEAD з Європою в Дніпропетровській області, у межах  ініціативи "Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах" 10 громад Дніпропетровщини отримають транспортні засоби. Чотири з них  вже припаркували свої автобуси на визначених місцях. Мікроавтобуси добре слугуватимуть для перевезення пасажирів та вантажів.
Зокрема, Марганецька міська громада заявила, що завдяки цьому необхідному транспорту є змога оперативніше реагувати на виклики громадян, житло яких постраждало від обстрілів росіян. Фахівці профільних комісій міського управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства на мікроавтобусі добираються до місць ворожих прильотів та руйнувань інфраструктури, оперативно проводять обстеження постраждалих будинків та приміщень.

Анатолій Зайцев, голова Маломихайлівської громади, висловив велику вдячність за  неоціненну допомогу з транспортом. Громада сподівається на подальшу співпрацю з міжнародними партнерами і  на її позитивні результати.
Додамо, що допомога громадам Січеславщини здійснюється в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II). Він фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина.  
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ