«Чути про злочини – це одне, а бачити їх наслідки – зовсім інше відчуття», - Дмитро Лубінець

За матеріалами інтернет-видань 11.12.2022 343
«Чути про злочини – це одне, а бачити їх наслідки – зовсім інше відчуття», - Дмитро Лубінець

Розстріляні авто, зруйновані будинки, розбиті вулиці. Коли бачиш ці місця, розумієш, що там забрали чи зруйнували когось життя. Там відчувається страх і страждання людей. І це не кадри з фільмів жахів, це реальність українців. Про це пише Уповноважений ВР України з прав людини Дмитро Лубінець.
ВІн, зокрема, зазначив, що 10 грудня разом з  міжнародними гостями Крісом Фільдом та Робом Беренсом відвідали місця Києва та Ірпеня, де залишили російські злочинці свої сліди. Таким чином, формується коаліція національних інституцій з прав людини з країн-партнерів на підтримку України.

"Відвідали зруйнований будинок столиці, в який Росія поцілила іранським дроном та вбила 6 людей, серед яких була молода сім‘я, які чекали дитину. Біля цього будинку Кріс Фільд промовив молитву, вшанувавши пам‘ять тих, хто став безневинними жертвами країни-агресорки", - повідомив Дмитро Лубінець.

Він подякував гостям за хоробрість відвідати Україну, побачити руйнування на власні очі, почути на власні вуха постійні сирени і відчути те, що відчувають українці щоденно.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ