День у Придніпров'ї минув без обстрілів рашистів

Григорій Давиденко 19.07.2023 248
Немає опису світлини.
 
   Але в Одещині, де вони вночі знищили 60 тисяч тонн продовольчого зерна для Китаю, рф вкотре довела, що є міжнародним терористом.
   "Цей удар терористів доводить, що їхня мішень не лише Україна, і не лише життя наших людей. У портах, які були атаковані, зберігалося близько 1 млн тонн продовольства", - щойно заявив президент України Володимир Зеленський.
   Проте далеко не увесь - навіть демократичний світ - протидіє варварам з ерефії. Саме сьогодні, в день мегатеракту в Одещині, Міжнародна федерація гімнастики вирішила... допустити до змагань спортсменів з росії та білорусі − їм дозволили виступати у якомусь дивовижному "нейтральному статусі"! Виступати навіть без публічного засудження кривавої війни в Україні!
  Тож такий міжнародний "осуд" і далі розв'язує руки путлєру. І хоча в Січеславщині день сьогодні минув без обстрілів, про що повідомили в Дніпро ОВА, зваблюватися цим не слід.

  Поки ерефія не відчує на собі дію сили, і не лише військової, а усієї можливої, в усіх без виключення сферах, в т. ч. спортивній, спокою Україні, хоч і прикро це визнавати, не буде.

   Постійні вибухи в Україні від рашистських терактів ще надто мало розбудили людей на планеті Земля.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ