Девладівці відновлюють фронтову дорогу

За матеріалами інтернет-видань 14.10.2022 532
Девладівці відновлюють фронтову дорогу

У Девладівській сільській територіальній громаді тривають роботи з відновлення проїзду по фронтовій дорозі. На ній  розміщувалося фортифікаційне укріплення проти ворогів, що  унеможливлювало рух автотранспорту.  Повідомила ФБ - сторінка громади.
Ця дорога сполучає село Веселе Поле з адміністративним центром громади. По ній мешканці дістаються до смт Софіївка для відвідування лікарів вторинної ланки медицини, підприємств електропостачання, придбання життєво важливих ліків, а також до селища Девладове для вирішення своїх нагальних питань, оформлення соціальних допомог, отримання життєво необхідних послуг, придбання вугілля та інших.

"Ситуація також створювала перешкоди для надання мешканцям невідкладної швидкої допомоги, забезпечення їх питною водою, яка є привізною, отримання ними поштових послуг, пенсійних виплат, доставці продуктів харчування першої необхідності.
Розуміючи важливість для громади відновлення руху автотранспорту по цій  дорозі, Олена  Неліпа,  сільський голова, домоглася початку відновлення дорожніх робіт. Тим більше, що   фронтові зведення і  відносна безпечність ситуації у громаді дали підстави для дозволу робіт", - йдеться у повідомленні.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ