Для малих і середніх агропідприємств БФ «Жнива Перемоги» надасть рукави зернові

За матеріалами інтернет-видань 03.07.2024 284
Для малих і середніх агропідприємств БФ «Жнива Перемоги» надасть рукави зернові
Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "Жнива Перемоги" оголошує про старт програми «Зберігання зерна 2024».
✅️ Стати учасниками даного етапу проекту можуть малі та середні аграрні господарства (до 1500 га) будь-якої організаційно-правової форми. Пріоритетними при розгляді будуть звернення від господарств з постраждалих областей.
✅️ У рамках програми Благодійний фонд надаватиме безповоротну благодійну (гуманітарну) допомогу – рукави зернові (сінажні) «Harwell» з поліетилену 2,76х75, 2,76х90 та в тимчасове безоплатне користування зернопакувальні машини.
❗️Звернення будуть прийматись з 1 липня 2024 року до вичерпання обсягів полімерних рукавів.
✅️ Щоб прийняти участь у програмі, суб’єктам господарювання потрібно заповнити всі поля у CRM-системі, прикріпити звернення на допомогу та звіт про посівні площі сільськогосподарських культур (форма СГ-4).
✅️ Подача звернення та документів доступна за посиланням на нашому сайті: https://victoryharvest.com.ua/.../informacijne...
Консультації можна отримати за 📩електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за 📲 тел. +38 098 474 36 51; +38 098 631 36 23.
❗️ВАЖЛИВО❗️
Звернення, надіслані за невстановленою формою, без долучення необхідних документів та/або без зазначення повних відомостей, що вимагаються фондом, а також надіслані до старту проекту, РОЗГЛЯДАТИСЯ НЕ БУДУТЬ.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ