Для осінньої посівної аграріям безоплатно надасть сільгосптехніку БФ «Жнива Перемоги»

За матеріалами інтернет-видань 27.07.2023 360
Для осінньої посівної аграріям безоплатно надасть сільгосптехніку БФ «Жнива Перемоги»

Три дні, як стартував черговий етап реалізації грантового проекту «Підтримка малих фермерів в Україні» - осіння посівна. Повідомили в благодійному фонді "Жнива Перемоги - Victory Harvest".

Для проведення посівної озимих культур малим та середнім аграріям (до 1500 га) будь-якої організаційно-правової форми надається в тимчасове безоплатне користування трактори марок John Deere та New Holland, сівалки марок KASI, John Deere та KINZE.

Учасники проекту самостійно забезпечують доставку техніки з точки видачі в м. Рівне та її повернення після завершення терміну користування, несуть прямі витрати, пов’язані із оплатою праці працівників, що задіяні в експлуатації техніки та витрати на пальне при виконанні польових робіт.

Всі деталі щодо необхідної документації, консультації можна отримати за електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за телефонами 098 474 36 51 - для регіонів, що постраждали від повномасштабного вторгнення, 098 631 36 23 — для решти регіонів України.
Інформаційне повідомлення та форму звернення ви можете знайти на нашому сайті за  посиланням: https://victoryharvest.com.ua/news/informaciya-shodo-osinnoyi-posivnoyi?fbclid=IwAR0CSAAQg8Ckdygjmov3oJbj2bRn1agvV3l87vih7M3cTcSOB0EvcOkUo6g

Підкреслюється, що пріоритет у наданні благодійної допомоги надаватиметься постраждалим фермерським господарствам, земельні ділянки яких розміщені в одному регіоні та які об’єднуються для спільного користування технікою.
В подальшому надаватиметься техніка для забезпечення збору соняшника, сої та кукурудзи.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ